Συνάντηση Χαροκόπου – Αλεξόπουλου και φορέων για στήριξη των απόρων της Αχαΐας

Home  >>  Δράση στην Περιφέρεια  >>  Συνάντηση Χαροκόπου – Αλεξόπουλου και φορέων για στήριξη των απόρων της Αχαΐας

Συνάντηση Χαροκόπου – Αλεξόπουλου και φορέων για στήριξη των απόρων της Αχαΐας

16
Μαρ,2015

off

sisisita-patra

Σήμερα Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των αρμοδίων φορέων για την διαβούλευση και σύνταξη της σύμπραξης που αφορά την πρόταση για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για τους Άπορους (Τeba/Fead)» στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, στην πρόσκληση που έχει αποσταλεί και στην οποία θα συμμετέχουν οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αντώνης Χαροκόπος και Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καλούνται οι εμπλεκόμενοι να παραβρεθούν αύριο Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 το πρωί στο χώρο συνεδριάσεων που στεγάζεται στο κτίριο της Π.Ε. Αχαΐας στην Πάτρα (Πανεπιστημίου 254, πίσω από το κτίριο της Intracom).

Μεταξύ άλλων, έχουν προσκληθεί, οι Ιερές Μητροπόλεις Πατρών, Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, οι Δήμοι Ερυμάνθου, Αιγιαλείας, Καλαβρύτων, Πατρέων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας ΠΔΕ, η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΔΕ και οι αντίστοιχες της Π.Ε. Αχαΐας και της έδρας, Νοσοκομεία, Σωματεία, Σύλλογοι, Φορείς, Κέντρα και άλλα Ιδρύματα.

Comments are closed.