Συμμετοχή σε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Σ.Α.μεΑ στο Υπουργείο Εργασίας

Home  >>  Χωρίς κατηγορία  >>  Συμμετοχή σε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Σ.Α.μεΑ στο Υπουργείο Εργασίας

Συμμετοχή σε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Σ.Α.μεΑ στο Υπουργείο Εργασίας

6
Σεπ,2017

off

Σε συνάντηση αντιπροσωπείας της  Ε.Σ.Α.μεΑ με την Υπουργό Εργασίας κ. Αχτσιόγλου, τον Υπουργό Επικρατείας Χρ. Βερναρδάκη, την Αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κ. Φωτίου και τον Υφυπουργό Εργασίας Τ. Πετρόπουλο, την Τετάρτη 30 Αυγούστου συμμετείχε ο Αντώνης Χαροκόπος με την ιδιότητα του Γ’ Αντιπροέδρου.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ επανέλαβε τις θέσεις και τις προτάσεις της αναφορικά με το σημαντικό νομοσχέδιο που ορίζει συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα Ατόμων με Αναπηρίες κ.α. και το οποίο πρόκειται να ψηφιστεί σύντομα.

Από πλευράς υπουργών τονίστηκε ότι η Κυβέρνηση δεν σχεδιάζει ούτε περικοπές στα επιδόματα, ούτε μαζικές επανεξετάσεις των ατόμων με αναπηρία.

http://www.esaea.gr/pressoffice/press-releases/3563-seira-epafon-kai-diaboyleyseon-tis-esamea-gia-to-nomosxedio-syntaxiodotikes-rythmiseis-dimosioy-kai-loipes-asfalistikes-diataxeis-enisxysi-tis-prostasias-ton-ergazomenon-dikaiomata-atomon-me-anapiries-kai-alles-diataxeis

Comments are closed.